Писмо почетницима и колегама спремним за размену искустава

Након више објављених чланака на овом блогу, од стране пчелара исказано је одређено интересовање за пчеларске теме.  Нарочито интересовање показују људи који су почели или желе почети пчеларење. Увек сам био на услузи, спреман да помогнем и разменим стечена искуства. Не спадам у ону групу људи која све зна и да је у вези пчеларства све научила.

Не знам ко је ово рекао, али је истинито: ,,Они који уче наслеђују планету, они који су научени живе у убеђењу да су одлично опремљени за живот који више не постоји.“

Тако је и у пчеларству. Све се мења, назадује, напредује, прилагођава. Наше је да доносимо одлуке, у ком правцу ићи, прилагодити се, или лагано пропадати. Почетницима саветујем да прочитају пар чланака о почетку пчеларења и дају себи одговор на оних пет питања пре ступања у свет пчеларства. Овај блог томе и служи и доступан је свим добронамерним људима.

Поред пчеларства, бавим се и неким другим пословима. Телефонирање, размена порука преко разних платформи и друга комуникација представља ми оптерећење. Лично, одговара ми комуникација (савети, упутства мишљења, размена искустава) искључиво кроз коментаре на овом блогу. Трудићу се да сваког испоштујем колико будем у могућности.

Радујем се добронамерним коментарима и објавама у коментару.

One thought on “Писмо почетницима и колегама спремним за размену искустава

Marija Vučetic

Reply

Svaka čast pčelama, ali sa njima nije ni malo lako raditi.

30/01/2021 at 9:06 pm

Leave a Reply

Translate »
Cart
Your cart is currently empty.